Persondatapolitik

Herunder er kan du læse, hvordan jeg behandler personoplysninger om mine kunder.

Jeg er den dataansvarlige – du kan kontakte mig her:

Daniel Treatments v/ Daniel Petrovic

Klinik: City Kropsterapi, Knabrostræde 3 , porten tv, st th, 1210 København K

Tlf: 22948569

Mail: danieltreatments@gmail.com

CVR nr: 36220902

Som kunde hos DanielTreatments skal du vide, at jeg behandler en række personoplysninger om dig for at kunne give dig den bedste service.

Når du bliver kunde, bliver dit navn, din adresse, din mailadresse og dit telefonnummer registreret. Det er bl.a. for at kunne notere, når du bestiller behandlinger, sende besked om behandlinger og om eventuelle aflysninger og opkræve betaling for dine behandlinger. Dette sker i henhold til persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b og f.

I forbindelse med behandlingen skal jeg i henhold til lov om en brancheadministreret registreringsordning for alternative behandle føre en journal over din behandling/dit behandlingsforløb. Her anfører jeg bl.a., hvad du har oplyst til mig om dit helbred (evt. helbredsgener), hvilken behandling jeg yder, samt oplysninger der er relevante for vores dialog og samarbejde og mine anbefalinger til dig. Formålet med journalen er at kunne dokumentere behandlingerne og holde mig opdateret med dit behandlingsforløb. Der er tale om personfølsomme oplysninger. Da det er et lovkrav, at jeg skal skrive journal, er det ikke et krav, at jeg skal have dit samtykke til at behandle disse helbredoplysninger. At jeg registrerer oplysninger om dig i min journal sker i henhold til lov og persondataforordningen artikel 9, stk. 2, litra b.

Oplysninger om dig opbevares sikkert på en server hos Terapeutbooking i Danmark, og derudover er jeg den eneste, der har adgang til oplysningerne. Jeg har naturligvis tavshedspligt.

Jeg sletter de fleste oplysninger 24 måneder efter sidste behandling, men jeg er nødsaget til at opbevare din journal i 5 år, da jeg efter reglerne skal kunne dokumentere behandlinger, hvis der skulle opstå problemer.

Jeg skal samtidig fortælle dig, at du kan kontakte mig, hvis du vil vide, hvilke oplysninger jeg behandler om dig, hvis du vil have rettet oplysninger, du ikke mener er korrekte (og du har ret), hvis du ikke mener, at jeg har ret til at behandle oplysninger om dig, eller hvis du mener, at jeg behandler for mange oplysninger om dig. Endelig skal jeg oplyse, at du har ret til at få udleveret de oplysninger, som jeg har om dig.

Hvis du ønsker at klage over behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte Datatilsynet på dt@datatilsynet.dk

Jeg skriver denne orientering til dig, fordi persondataforordninger siger, at jeg skal orientere dig om disse forhold.

Jeg håber også, at det er med til at gøre dig tryg at vide, at jeg kun behandler oplysninger om dig, der er nødvendige for at give dig den bedste service. Da jeg behandler følsomme oplysninger, er det vigtigt, at du ved, jeg behandler dine oplysninger fortroligt og sikkert.

Mange hilsner

Daniel Petrovic.