Behandlinger & Priser

Jeg deler mine behandlinger ind i tre mulige kategorier:

 • Forebyggelse og velvære  – det er typisk klienter som gerne løbende vil vedligeholde kroppen ved at fjerne spændinger og blokeringer.
 • Ren kropsbehandling – fysiske problematikker som har en konkret forklaring og årsag) sportsskader, arbejdsskader og belastninger osv.
 • Kombineret fysisk behandling med samtale – jeg prøver ofte at finde en mulig årsag til problematikken. Er det stress, kost eller noget tredje. Jeg mener at det er enormt vigtigt at inkludere klienten i bedringsprocessen. På den måde bliver klienten styrket og bedre rustet til at klare de nye udfordinger. Jeg har ofte oplevet at behandlingen bliver meget mere dybtgående og effektiv når jeg har lært klienten at kende. F.eks. deres livstill, hvordan de arbejder, spiser, sover osv. Tanken er at samtale-delen undervejs bliver mindre og kropsbehandling bliver længere. Til sidst skal vi gerne ende med at klienten bruger behandlingen som forebyggelse og velvære.

Personlig synes jeg at vi lever i en verden som bliver mere krævende både psykisk og fysisk. Vi har flere og flere mennesker som ikke kan klare sig uden et eller andet form for medicin. Mange tager smertestillende på daglig basis, andre bruger søvntabletter eller antidepressiv medicin. Derfor føler jeg en enormt stort forpligtigelse til at dele mine erfaringer med mine medmennesker. Jeg tror generelt set at folk bedre ved hvordan deres bil fungerer end hvordan deres krop fungerer. Og vi behandler også ofte vores biler bedre end vores krop. Vi vil aldrig putte dårligt brændstof eller olie i vores bil (fordi vi udmærket ved at det kommer til at koste os i det sidste ende), men når det gælder vores krop så skal det helst været hurtigt og billigt.

Derfor tror jeg at vi kun ved uddannelse og viden kan ændre den her negative sygdomsudvikling som påvirker os alle.

Jeg har erfaring med at behandle følgende

 • Led smerter. Ryg, nakke, skulder osv.
 • Hovedpine og migrene
 • Søvnløshed
 • Underlivsproblemer
 • Angst og depression og stress
 • Fordøjelsesproblemer
 • Sportsskader
 • iskesmeld/nakkesleng

Priser

København :

En kropsbehandling 75 min 1200 kr.

Workshop og foredrag- efter aftale

 

Slagelse:

En kropsbehandling 75 min 900 kr.

Workshop og foredrag- efter aftale

Jeg er ikke dit næste quick fix!

Vejen til et godt og sundt liv og krop er ofte bygget på et samarbejde mellem klienten og behandler. En af mine venner har for nylig købt en ny bil. Med den fulgte en brugsanvisning på hele 700 sidder. Jeg ved ikke om han kommer til at læse den hele brugsanvisning men jeg ved at de fleste mennesker ved de mest basale ting når de kommer til at bruge og pleje bilen . Selv vores stat forpligter os til at syne bilen for at sikre sig at vi kører i nogle sikre og gode biler.

Grønland, et kapitel helt for sig

I 2013 flyttede jeg til Grønland med min hustru som fik arbejde som læge i Nuuk. Arbejdet med mennesker, som er så tætte på naturen har gjort mig opmærksom på, hvad det er vi har glemt som moderne mennesker her i Vesten.

Der findes ikke en elevator til et godt helbred, du er nødt til at tage trappen

Når du køber en ny bil eller andet teknisk apparat følger der som regel en meget detaljeret instruktionsbog med. For at kunne passe på en bil behøver du ikke kende instruktionsbogen udenad, men du må kende nogle af de vigtigste funktioner for at kunne ha en sikker bil i mange år.