En af mine største oplevelser i min behandlerkarriere var mødet med Bruce Lipton. Hans arbejde har påvirket og inspireret mange mennesker. Jeg kan kun varmt anbefale at læse hans bøger (fx. Biology of Belief, Honeymoon effect).

Inuk Borup Bang, psykolog

Inuk Borup Bang, psykolog

Første gang jeg opsøgte behandling hos en Body SDS terapeut (Daniel Petrovic) var i 2013. Det var en positiv oplevelse, og jeg har gået til behandling siden, når jeg har haft mulighed for det, og vil fortsætte så længe jeg kan. Jeg har været til behandlinger hos Daniel her i Nuuk, og i København. I starten var det svært at sætte ord på, hvad det var behandlingerne gjorde ved mig, andet end at det gjorde mig godt, og gav mig velvære, samt at jeg fik følelsen af, at min krop blev ”rystet” på plads, og jeg følte mig mere balanceret bagefter, både fysisk og psykisk. Det har hjulpet mig med at løsne op både fysisk og psykisk. I dag ser jeg Body SDS som et supplement for mig, som er med til at forebygge og vedligeholde balancen. Netop at der arbejdes med både det fysiske og psykiske som en helhed tiltaler mig. Og ligger tæt på min egen forståelse af mennesket, og dets måder at reagerer på. Jeg har flere gange tænkt, og har også sagt til Daniel, at alle burde have mulighed for, at få Body SDS behandling. Jeg har anbefalet Body SDS i privat og i professionel regi. Jeg arbejder til daglig som psykolog, er ved hvor vigtigt det er, at have egen omsorg, og endnu mere vigtigt, at være i balance med sig selv. – Body SDS er et godt supplement til det.

Jeg er ikke dit næste quick fix!

Vejen til et godt og sundt liv og krop er ofte bygget på et samarbejde mellem klienten og behandler. En af mine venner har for nylig købt en ny bil. Med den fulgte en brugsanvisning på hele 700 sidder. Jeg ved ikke om han kommer til at læse den hele brugsanvisning men jeg ved at de fleste mennesker ved de mest basale ting når de kommer til at bruge og pleje bilen . Selv vores stat forpligter os til at syne bilen for at sikre sig at vi kører i nogle sikre og gode biler.

Grønland, et kapitel helt for sig

I 2013 flyttede jeg til Grønland med min hustru som fik arbejde som læge i Nuuk. Arbejdet med mennesker, som er så tætte på naturen har gjort mig opmærksom på, hvad det er vi har glemt som moderne mennesker her i Vesten.

Der findes ikke en elevator til et godt helbred, du er nødt til at tage trappen

Når du køber en ny bil eller andet teknisk apparat følger der som regel en meget detaljeret instruktionsbog med. For at kunne passe på en bil behøver du ikke kende instruktionsbogen udenad, men du må kende nogle af de vigtigste funktioner for at kunne ha en sikker bil i mange år.