Inuk Borup Bang, psykolog

Første gang jeg opsøgte behandling hos en Body SDS terapeut (Daniel Petrovic) var i 2013. Det var en positiv oplevelse, og jeg har gået til behandling siden, når jeg har haft mulighed for det, og vil fortsætte så længe jeg kan. Jeg har været til behandlinger hos Daniel her i Nuuk, og i København.

I starten var det svært at sætte ord på, hvad det var behandlingerne gjorde ved mig, andet end at det gjorde mig godt, og gav mig velvære, samt at jeg fik følelsen af, at min krop blev ”rystet” på plads, og jeg følte mig mere balanceret bagefter, både fysisk og psykisk. Det har hjulpet mig med at løsne op både fysisk og psykisk. I dag ser jeg Body SDS som et supplement for mig, som er med til at forebygge og vedligeholde balancen.

Netop at der arbejdes med både det fysiske og psykiske som en helhed tiltaler mig. Og ligger tæt på min egen forståelse af mennesket, og dets måder at reagerer på. Jeg har flere gange tænkt, og har også sagt til Daniel, at alle burde have mulighed for, at få Body SDS behandling. Jeg har anbefalet Body SDS i privat og i professionel regi.

Jeg arbejder til daglig som psykolog, er ved hvor vigtigt det er, at have egen omsorg, og endnu mere vigtigt, at være i balance med sig selv. – Body SDS er et godt supplement til det.