Der findes ikke en elevator til et godt helbred, du er nødt til at tage trappen

Når du køber en ny bil eller andet teknisk apparat følger der som regel en meget detaljeret instruktionsbog med. For at kunne passe på en bil behøver du ikke kende instruktionsbogen udenad, men du må kende nogle af de vigtigste funktioner for at kunne ha en sikker bil i mange år. Det der overrasker mig meget gang på gang er at de fleste mennesker kender bedre deres egen bil end deres egen krop. Samtidig investerer de fleste mennesker mere i deres bils vedligeholdelse end i deres krops velvære. Jeg ser det som en af mine fornemste opgaver at hjælpe det enkelte menneske til at forstå hvordan deres maskine/krop fungerer. Jeg vil gerne hjælpe dig til at blive bedre til at læse din egen instruktionsbog. Jeg vil gerne vise hjælpe dig trin for trin op af trappen til bedre sundhed og større velvære.