Body SDS

Du kan læse mere om grundstenen i min behandling på www.body-sds.com. Jeg kan roligt sige at den uddannelse har både reddet og ændret mit liv for altid. Jeg tror at alle mennesker er unikke og har brug for deres helt egen personlige tilgang i behandlingen. For nogle er en enkel behandling nok men for andre er det spørgsmål om en længere forløb. Det er ligesom forskellige maskiner har brug for forskellige værktøjer. Og forskellige problematikker har forskellig arbejdsprocesser.

Jeg tror også på at en dygtig terapeut ved hvad han kan eller ikke kan og derfor altid er åben for et samarbejde med andre terapeuter og sundheds personale. Det er en styrke at kende sine begrænsninger. Derfor kan jeg rigtig godt lide at have god tid i mit arbejde med mine klienter. Jeg synes at en behandlings session består af tre lige vigtige dele. Intro til behandling i form af en snak, et glas vand eller hvad klient har brug for i forhold til lige at lande og bliver klar til at tage imod behandlingen. Nummer to er selve behandlingen som igen varierer i længden og måden, afhængigt af klientens behov. Og nummer tre er hvile og opsummering. Det er tit der hvor klienter er klar og modtagelig for ny info og inspiration.

De senere år har jeg brugt især meget tid på en længere snak med mine klienter. Det er ikke alle der har brug for eller lyst til det. Så det sker som regel meget spontant og af sig selv. Det fantastiske ved at arbejde med kroppen er at kroppen er altid ”ærlig”. Det vil sige at vores krop altid giver udtryk for hvordan den har det lige nu og her. På den måde er man i stand til at ”snakke med kroppen” og får meget vigtig informations om kroppens tilstand og behov.

Der bliver sagt tit at lægeverden fokuserer primært på symptomer og ikke på årsagen til sygdommen. Personligt mener jeg at alle behandlingsformer til tider gør det samme. Det er ikke så meget bestemt af hvad behandling hedder, men mere bestemt af klientens åbenhed og terapeutens erfaring. Viden og tilgang til problematikken. Vi kan enten arbejde med årsagen eller symptomet. I en mere og mere stressende tid finder jeg det meget vigtigt at mine klienter føler at de møder ægte overskud og nærvær når det kommer til behandling.

Læs mere de behandlinger som jeg tilbyder

Priser

Behandlingen koster 1200kr (DKK) i København og 900kr (DKK) i Slagelse. Betaling kontant eller med mobilepay.

En behandling varer 1 time og 15 minutter.

Jeg er ikke dit næste quick fix!

Vejen til et godt og sundt liv og krop er ofte bygget på et samarbejde mellem klienten og behandler. En af mine venner har for nylig købt en ny bil. Med den fulgte en brugsanvisning på hele 700 sidder. Jeg ved ikke om han kommer til at læse den hele brugsanvisning men jeg ved at de fleste mennesker ved de mest basale ting når de kommer til at bruge og pleje bilen . Selv vores stat forpligter os til at syne bilen for at sikre sig at vi kører i nogle sikre og gode biler.

Grønland, et kapitel helt for sig

I 2013 flyttede jeg til Grønland med min hustru som fik arbejde som læge i Nuuk. Arbejdet med mennesker, som er så tætte på naturen har gjort mig opmærksom på, hvad det er vi har glemt som moderne mennesker her i Vesten.

Der findes ikke en elevator til et godt helbred, du er nødt til at tage trappen

Når du køber en ny bil eller andet teknisk apparat følger der som regel en meget detaljeret instruktionsbog med. For at kunne passe på en bil behøver du ikke kende instruktionsbogen udenad, men du må kende nogle af de vigtigste funktioner for at kunne ha en sikker bil i mange år.