Grønland, et kapitel helt for sig

I 2013 flyttede jeg til Grønland med min hustru som fik arbejde som læge i Nuuk.

Arbejdet med mennesker, som er så tætte på naturen har gjort mig opmærksom på, hvad det er vi har glemt som moderne mennesker her i Vesten.

Vi har boet og arbejdet i Grønland et år. Efter det gik turen til Norge igen i forbindelse med mit hustrus arbejde. Idag føler jeg mig enormt priviligeret at have arbejdet så mange forskellige steder i verden. Jeg har også i perioder arbejdet i Irland, Bosnien, Serbien og Canada. Alle de steder har givet mig forskellige erfaringer og gjort mig endnu mere bevidst om de udfordringer jeg møder idag når jeg arbejder i Danmark.

De har gjort mig opmærksom på, hvordan vores kultur, samfundsregler, klima osv. former vores kroppe og psyke. Grønland er et af stederne som har været utrolig givende oplevelse og erfaring på mange måder. Arbejdet med mennesker, som er så tætte på naturen har gjort mig opmærksom på, hvad det er vi har glemt som moderne mennesker her i Vesten. Jeg bruger en blanding af min livs erfaring og Body SDS når jeg arbejder med mennesker. Jeg mener, at en af det største mangel vare idag er tid. Vi har alt men vi mangler tid. Det er en af grunde at vi har så meget stress og stress relaterede sygdomme i vores samfund idag. Derfor prioriterer jeg at have god tid til mine klienter. Hvis de har bruge for at snakke eller blot hvile lidt efter behandlingen så skal der være tid til det. Jeg elsker at dele mine erfaringer og viden med mine klienter og medmennesker. Det er kun igennem viden og bevidsthed vi kan ændre vores liv og blive de mennesker vi har lyst til at være.