Foredrag og Workshops

Jeg elsker at holde foredrag – det er en enestående mulighed og et kæmpe privilege at dele min viden med andre mennesker.

Jeg starter ofte med at fortælle lidt om mig selv. Hvordan jeg har overlevet krigen i Bosnien, om post traumatisk stress og min første tid i DK. Hvordan jeg kom ud af depression og angst. Hvordan jeg holdt op med at ryge og drikke og hvodan jeg i en alder af 49 år lever en meget godt liv.

Jeg fortæller ofte om min erfaring som behandler. Jeg har behandlet efterhånden i DK, Norge, Grønland, Serbien og Bosnien. Jeg har set rigtig mange som lider. I alle lande.

Vi har her i vesten en overbevisning om at vores velfærdssamfund skal sørge for det hele. For vores tryghed, vores uddannelse, jobs og helbred. Det er ved sidstnævnte at jeg ser rigtig mange sundhedsudfordrniger hos det moderne menneske. Folk har svært end at skelne mellem hvad er deres ansvar og hvor meget sundhedsvæsenet skal stå for. Det er efter min mening en af de største udfordringer vi har. Hvordan lærer vi at passe på os selv. Vi ved utrolig lidt om vores krop trods vores lange uddannelser. Vi vil feks aldrig bruge dårlig brændstof eller olie i vores bil men vi er parate til at spise og drikke hvad som helst. Mades ses som noget der skal være nemt og billigt og hurtigt overstås.

Fordi vi har jo så travlt.

Det er præcis her jeg går ind i dybden og forklarer hvad for nogle konsekvenser den travle livsstol har for ores helbred.

“Your mind is writing the checks your body can’t cash in”

– Top Gun.

Jeg har oplevet igennem mange år at folk er nysgerrige og åbne for ny viden og tanker. Vi befinder os i en verden som er under konstant forandring . Nogle gange til det bedre og nogle gange til det værre.

Jeg ser som min primære opgave at informere og inspirere. Flytte grænser. Her bruger jeg ofte min egen historie . Et knust menneske som har ”rejst sig fra de døde”og lever et fantastisk liv idag.

Tag kontakt for et uforpligtende tilbud – danieltreatments@gmail.com

Jeg er ikke dit næste quick fix!

Vejen til et godt og sundt liv og krop er ofte bygget på et samarbejde mellem klienten og behandler. En af mine venner har for nylig købt en ny bil. Med den fulgte en brugsanvisning på hele 700 sidder. Jeg ved ikke om han kommer til at læse den hele brugsanvisning men jeg ved at de fleste mennesker ved de mest basale ting når de kommer til at bruge og pleje bilen . Selv vores stat forpligter os til at syne bilen for at sikre sig at vi kører i nogle sikre og gode biler.

Grønland, et kapitel helt for sig

I 2013 flyttede jeg til Grønland med min hustru som fik arbejde som læge i Nuuk. Arbejdet med mennesker, som er så tætte på naturen har gjort mig opmærksom på, hvad det er vi har glemt som moderne mennesker her i Vesten.

Der findes ikke en elevator til et godt helbred, du er nødt til at tage trappen

Når du køber en ny bil eller andet teknisk apparat følger der som regel en meget detaljeret instruktionsbog med. For at kunne passe på en bil behøver du ikke kende instruktionsbogen udenad, men du må kende nogle af de vigtigste funktioner for at kunne ha en sikker bil i mange år.